FC Botoşani a remizat la Buftea, scor 1-1. Echipa botoşăneană rămâne liderul Seriei I

FC Botoşani a remizat la Buftea, scor 1-1. Echipa botoşăneană rămâne liderul Seriei I

Dupa remiza de la Buftea, FC Botosani ramane liderul Seriei I FOTO Liga2.ro

Elevii lui Cristi Popovici nu au reuşit decât o remiză în partida disputată, duminică, în deplasare, în compania formaţiei  ACS Buftea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Roş-alb-albaştii au început bine partida de la Buftea, prima ocazie periculoasa a meciului fiind semnată de Vraciu care a şutat milimetric peste transevrsală porţii apărate de Bolboaşă.  Nici gazdele nu s-au lăsat, însă, mai prejos , cinci minte mai târziu şutul lui Arman Karamyan fiind blocat de Dinu.  Când mai erau cinci minute din prima repriză, botoşănenii au din nou o ocazie uriaşă, însă, Udrea intervine salvator la mingea trmisă cu capul de Cârjan, iar la finalul primeri reprize, scorul era de 0-0.
 
 După reluare, botoşănenii reuşesc deschiderea scorului  prin Vraciu. Bucuria botoşănenilor nu durează, însă, decât până în minutul 76, când Bâtfoi restabileşte egalitatea pe tabela de marcaj.  În urma acestui rezultat, FC Botoşani rămâne lider al clasamentului cu 35 de puncte, urmată de Delta Tulcea şi CF Brăila cu câte 32 de puncte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările