Elevă de 16 ani bătută în faţa şcolii. Tânăra a fost luată cu ambulanţa la spital

Elevă de 16 ani bătută în faţa şcolii. Tânăra a fost luată cu ambulanţa la spital

Bătută FOTO Adevărul

Eleva învaţă la un liceu din municipiul Botoşani şi a fost aşteaptată după ore de fostul iubit. Acesta supărat că a fost părăsit s-a răzbunat lovind-o pe fată. Tânăra a leşinat şi a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 16 ani este elevă în calsa a X a la colegiul Economic ”Octav Onicescu” din municipiul Botoşani. Fata s-ar fi despărţit în urmă cu doar câteva zile de iubitul ei mai mare cu doi ani, elev în calsa XII a la un alt liceu din municipiu. Supărat că a fost părăsit, acesta ar fi aşteptat-o pe fată după ore şi a lovit-o în faţă. Tânăra a leşinat, iar fostul iubit ar fi fugit. Eleva a fost găsită de doi colegi care au chemat ambulanţa. La faţa locului a sosit şi o patrulă de jandarmi. Eleva a fost transportată la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Agresorul a fost prins de jandarmi şi dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi.
 
 
 
 
 
citiţi şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: