Drama copilei care s-a sinucis la 15 ani: „Azi simt că-mi dau duhul. Gata, m-am săturat de toţi cei care îmi vreţi răul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina, adolescenta din Botoşani care a ales să îşi pună capăt zilelor la doar 15 ani, a lăsat un mesaj de adio pe o reţea socială. Copila îşi cerea scuze de la persoanele care au iubit-o şi le ruga să îi aprindă o lumânare la mormântul său.

Corina Cucu avea doar 15 ani. Era elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala numărul 7 din municipiul Botoşani. Era un copil bun, liniştit şi cu rezultate bune la şcoală. Era însă o adolescentă extrem de tristă, care ascundea multă suferinţă în suflet. Se pare că fata nu avea o relaţie bună cu părinţii săi, cu care adeseori se certa. În schimb, ea avea o legătură puternică cu bunica sa, unde a locuit câteva luni. Se pare că bunica era şi persoana care o înţelegea cel mai bine pe Corina. Femeia nu a ştiut, însă, de gândurile negre ale fetei. Corina şi-a anunţat intenţia de a se omorî lăsând un mesaj pe o reţea socială. 

Sunt foarte stresată, supărată şi tot ce cuprinde rău. În ultimul timp, mi s-au întâmplat o grămadă de răutati, iertaţi-mă cei pe care v-am suparat, iertaţi-mă cei cărora v-am greşit şi nu mi-am dat seama, dar azi explodează tot în mine. Azi simt că-mi dau duhul. Gata, m-am săturat de toţi cei care îmi vreţi răul. Am un ultim cuvant… CEI CARE M-AŢI IUBIT AŞA CUM SUNT, MĂCAR LA MORMÂNTUL MEU O LUMÂNARE SĂ-MI APRINDEŢI, DE AIA IEFTINĂ LA 50 de BANI ŞI EU VĂ VOI AVEA ÎN SUFLETUL MEU MEREU. V-AM PUPAT PE TOŢI PAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!   (((((((((“, sunt cuvintele scrise de Corina. 

Familia Corinei, alertată de colegii de clasă ai fetei

La şcoală, Corina nu părea să lase impresia că are probleme serioase şi, de cele mai multe ori, împrumuta masca unui adolscent vesel. „Nouă ne pare foarte rău, fetiţa nu a dat nici o secundă de gândit că ar avea probleme pentru că era un copil exuberant, un copil plin de viaţă care nu a cerut niciodată sprijinul şcolii pentru rezolvarea vreunei probleme”, a spus directorul şcolii la care învăţa Corina.

După ce au văzut mesajul postat pe Facebook, colegii fetei au alertat familia, însă singura care s-a îngrijorat a fost bunica. Bătrâna a mers într-un suflet la şcoală, unde a aflat că tânăra nu a fost, miercuri, la cursuri. După o perioadă de timp, bunica avea să afle teribila veste, aceea că nepoata sa şi-a pus capăt zilelor într-o pădure de la marginea municipiului Botoşani.  

Adolescenta era copleşită de tristeţe şi pentru că era ţinta ironiilor unora dintre colegii săi. De altfel, copila s-a transferat anul trecut la şcoala numărul 7 de la Liceul cu Program Sportiv. Dascălii copilei spun că nu au ştiut de problemele ei şi că nu a lăsat niciodată să se înţeleagă acest lucru. 

Ultima şedinţă cu părinţii a fost vinerea trecută

Reprezentanţii şcolii susţin că părinţii fetei ar fi participat la o şedinţă cu părinţii, însă nu au comunicat dirigintelui de la clasă eventuale incidente care ar fi declanşat starea adolescentei.

„Părinţii au fost la şedinţă chiar vineri, a fost o şedinţă organizată de diriginte şi nu au ridicat nici o problemă. Familia nu a comunicat absolut nici un eveniment pe care l-ar fi trăit fetiţa pe parcursul verii sau a vacanţei de vară când s-ar fi putut produce orice alte lucruri”, a mai spus directorul unităţii de învăţământ. 

Din păcate, fata nu va avea parte de o slujbă obişnuită de înmormântare, pentru că s-a sinucis. Trupul neînsufleţit al Corinei este depus în casa bunicii ei. 

Citiţi şi: 

 

Tragedie! O tânără de 15 ani s-a spânzurat la marginea municipiului Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite