Drama unei adolescente obligată să facă sex de 20 de ori pe zi. Tânăra a fost torturată, electrocutată, abuzată sexual şi drogată de o grupare de proxeneţi

Drama unei adolescente obligată să facă sex de 20 de ori pe zi. Tânăra a fost torturată, electrocutată, abuzată sexual şi drogată de o grupare de proxeneţi

Doi botosaneni au fost condamnati la inchisoare pentru trafic de minori FOTO Adevărul

O tânără din Botoşani a fost exploatată cu bestialitate de doi proxeneţi. Fata de 17 ani, era obligată să se drogheze şi să întreţină relaţii sexuale şi cu câte 20 de clienţi pe  zi.  Cei doi ”peşti”, au fost prinşi şi condamnaţi la închisoare pentru trafic de minori. Modul cum a fost tratată  fata de 17 ani întrece orice imaginaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, doi botoşăneni au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de minori. Aceştia au primit şapte, respectiv cinci ani de închisoare. Cei doi botoşăneni ar fi pus o adolescentă de 17 ani să se prostitueze şi ar fi torturat-o într-un mod greu de imaginat atunci când greşea sau nu aducea suficient de mulţi bani. 
 
De pe băncile şcolii la marginea trotuarului
 
Se pare că tânăra, din judeţul Botoşani, ar fi  povestit procurorilor că a început să se prostitueze imediat ce a intrat la liceu, în anul 2012. Copila a decis să îşi vândă trupul, din cauza lipsurilor materiale. Mama muncea în Italia, iar tatăl stătea într-o comună din judeţul Botoşani. 
 
Bani primea foarte rar de la părinţi. Lucrurile au început să se complice pentru adolescentă atunci când a intrat pe fir, botoşăneanul Răzvan D.. Bărbatul a devenit în scurt timp ”peştele” fetei, plasând-o pe la diverşi clienţi. Pe proxenet îl ajuta şi un taximetrist care mai făcea rost de bărbaţi dornici de plăceri, dar o şi ducea pe tânăra de 17 ani cu maşina la clienţi. 
 
Calvarul de la Rădăuţi
 
În scurt timp, în ecuaţie a intrat şi un alt personaj, tot din Botoşani Alexandru N., care în septembrie 2012, ar fi dus-o pe botoşăneancă la Rădăuţi, unde s-ar fi prostituat în garsoniera unei cunoştinţe de-ale lui Alexandru N. Pentru tânăra transformată peste noapte din elevă în prostituată a început cu adevărat calvarul. 
 
Ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale şi cu câte 20 de clienţi zilnic, iar pentru a rezista era obligată să consume droguri. Nu primea niciun ban, doar haine şi mâncare. În schimb, ar fi fost agresată dacă făcea greşeli sau nu aducea suficienţi bani proxeneţilor. Anchetatorii ar fi dezvăluit întâmplările de coşmar prin care a trecut fata. 
 
Fiindcă ar fi plecat cu un client în afara oraşului, fata ar fi fost bătută trei ore, arsă cu bricheta, înţepată cu un cuţit şi electrocutată. Pănă la arestarea proxeneţilor, botoşăneanca ar mai fi fost pasată de la un ”peşte” la altul , pe răscumpărări şi obligată să se prostitueze pe la pensiuni. Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe majoritatea proxeneţilor din această reţea.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: