Doliu: Firma Romvac îl plânge pe medicul veterinar mort în accidentul tragic de la Baisa

Doliu: Firma Romvac îl plânge pe medicul veterinar mort în accidentul tragic de la Baisa

Firma Romvac a ]nchis deocamdată sediul de la Botoşani

Firma Romvac este în doliu. Pe uşa depozitului de medicamente Romvac tronează două lacăte mari, după ce medicul veterinar Valerică Ciobănucă, 45 ani, s-a stins în condiţii tragice.

Medicul băcăuan se stabilise cu mulţi ani în urmă la Botoşani unde şi-a întemeiat familia. De peste 10 ani era om de bază pentru firma de distribuţie a medicamentelor Romvac.

Valerică Ciobănucă avea o relaţie admirabilă cu toţi colegii de breaslă din Botoşani şi Suceava şi moartea sa a căzut ca trăsnetul pentru cei care erau obişnuiţi să rezolve comenzile în cel mai scurt timp.

Luni seară, însă, în timp ce conducea pe „Şoseaua morţii", dinspre Botoşani, spre Suceava, maşina de serviciu, o autoutilitară Dacia Logan, proprietate a Romvac, nu a adaptat viteza şi a intrat pe contrasens, lovind două maşini un VW Golf, care circula regulamentar în spatele autoturismului Audi, condus de Corneliu P. de 27 ani, din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, judeţul Botoşani.

"Şoseaua morţii", Botoşani - Suceava, a mai luat o viaţă. Un medic veterinar a murit, o tânără e în stare gravă la Iaşi

Medicul veterinar a murit pe loc, iar o tânără de 20 de ani, care duminică urma să fie mireasă, a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi. Alte două persoane sunt în afară de orice pericol.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările