Detalii în cazul uciderii unui nou-născut din Botoşani: o femeie şi-ar fi omorât copilul de faţă cu mama ei şi apoi i-ar fi dat foc

Detalii în cazul uciderii unui nou-născut din Botoşani: o femeie şi-ar fi omorât copilul de faţă cu mama ei şi apoi i-ar fi dat foc

Anchetatorii au cercetat împrejurimile FOTO botosaneanul.ro

Noi detalii au ieşit la iveală în cazul mamei care şi-ar fi îngropat nou-născutul în spatele casei, în satul Hudeşti din Botoşani. Aceasta ar fi recunoscut în faţa procurorilor că şi-a ucis copilul şi că l-ar fi îngropat. Crima ar fi avut loc chiar în faţa unei bătrâne de 72 de ani, mama celei anchetate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, medicul de familie din localitatea Hudeşti a anunţat Poliţia despre un caz dubios. O femeie de 36 de ani, din satul Vatra, comuna Hudeşti, aflată în evidenţele sale şi care a născut la începutul lunii aprilie, nu a putut să-i explice clar ce s-a întâmplat cu copilul imediat după naştere.

Aceasta ar fi precizat medicului că bebeluşul a murit la naştere şi că l-a îngropat în curte. Femeia născuse în gospodărie. Imediat, anchetatorii s-au deplasat la Hudeşti şi au început cercetările şi audierile, femeia fiind reţinută pentru 24 de ore. După o zi şi o noapte de audieri, anchetatorii vin cu informaţii şocante.

Copil nou-născut, ucis şi îngropat în curte
 
La audieri, femeia de 36 de ani din Hudeşti a recunoscut că şi-a ucis copilul. Apoi i-ar fi dat foc trupului şi l-ar fi îngropat resturile în curtea casei. Valeriu Iulian Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, a precizat că există suspiciunea ca această crimă să se fi petrecut sub ochii bunicii nou-născutului ucis, o femeie de 72 de ani.
 
”Având în vedere că locuiau împreună, suspicionăm că ar fi ştiut şi mama dânsei”, precizează procurorul. Totodată anchetatorii anunţă că s-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice a femeii bănuite de crimă şi s-au ridicat şi probe ADN pentru o analiză amănunţită a resturilor de oase găsite în curtea casei. Deocamdată nu se ştie cine este tatăl copilului mort. Femeia mai are un copil de 6 ani şi riscă ani grei de puşcărie dacă se va dovedi vinovată de pruncucidere. În momentul de faţă aceasta este internată pentru o expertiză medicală. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: