De la mitingul lui Dragnea la spital. Un susţinător PSD din Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce „a băut vin, rachiu şi a mâncat doar 5 mici toată ziua“

De la mitingul lui Dragnea la spital. Un susţinător PSD din Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce „a băut vin, rachiu şi a mâncat doar 5 mici toată ziua“

Unul dintre participanţii din Botoşani de la mitingul organizat de PSD a ajuns la spital FOTO Facebook/Doina Federovici

Un participant la mitingul PSD-ului de sâmbătă seara a ajuns la Urgenţe. Acesta ar fi băut vin, rachiu şi ar fi mâncat numai 5 mici toată ziua şi, de la oboseală, a intrat în criză comiţială. A fost luat cu ambulanţa direct din autocarul cu care se întorcea de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un participant din Botoşani la mitingul PSD organizat în Piaţa Victoriei din Bucureşti a fost luat cu ambulanţa direct din autocarul pus la dispoziţie pentru simpatizanţi de filiala judeţeană a partidului social-democrat. Protestatarul împotriva ”statului paralel” a intrat în criză comiţială după ce ar fi băut rachiu şi vin în timpul zilei de sâmbătă.

Rachiu, vin şi 5 mici
 
Bărbatul ajuns la Urgenţe la Spitalul Judeţean ”Mavromati” din Botoşani are 56 de ani şi este un susţinător al PSD din comuna botoşăneană Suharău. Acesta a plecat la Bucureşti cu unul dintre autocarele închiariate de PSD, împreună cu alţi susţinători şi membrii de partid. După o zi obositoare, bărbatului i s-a făcut rău în autobuz la întoarcere, chiar în apropierea municipiului Botoşani. Bărbatul a leşinat şi aproape şi-a înghiţit limba, intrând în criză comiţială. A fost chemată ambulanţa, iar bărbatul a fost preluat direct din autocar şi dus cu ambulanţa la spital. După ce şi-a revenit, a explicat personalului medical că în cursul zilei de sâmbătă a băut vin şi rachiu şi a mâncat doar cinci mici. „A spus că a băut vin, rachiu şi a mâncat cinci mici la miting. Pe drumul de întoarcere a suferit o criză comiţială în autocar. Fiind prima, a fost trimis la consult neurologic, dar şi psihiatric”, a precizat pentru monitorulbt.ro un asistent din cadrul UPU-SMURD. Cel mai probabil bărbatului i s-a făcut rău de la oboseală şi de la alimentaţia precară.
 
Vă mai recomandăm:
 
 
citeste totul despre: