Dansuri de societate pentru toate vârstele

Cursurile de dans sunt organizate zilnic de Asociaţia Culturală „Arlechin“, sub supravegherea a şase instructori specializaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă teatru, muzică, cursuri de pantomimă şi modelling, asociaţia organizează, în premieră, şi cursuri de dans modern şi de societate pentru toate vârstele. Clubul este deschis în incinta Casei Tineretului din municipiu şi are două săli de antrenament, cu o capacitate de 60 de locuri.


Deja 150 de copii şi adulţi frecventează cursurile de dans sportiv standard şi latino. Abonamentul lunar este 50 de lei pentru opt şedinţe, iar cursanţii îşi pot alege zilele în care vor să se antreneze. Şase instructori autorizaţi îi iniţiază în tainele dansului pe botoşănenii amatori.

„Copiii se pot înscrie şi pot opta pentru ce grupă doresc. Înscrierile încep de la vârsta de patru ani“, a spus Flavius Damian, preşedintele Asociaţiei Culturale „Arlechin“ Botoşani. Cursurile de dans sportiv sunt o alegere bună şi pentru pensionarii care vor să-şi umple timpul în mod plăcut. Botoşănenii pot opta pentru dans modern-contemporan, oriental,  irlandez, popular, de relaxare sau chiar dansuri africane şi aerobice. La mare căutare sunt dansurile de societate. Înscrierile se fac zilnic între orele 16.00-22.00, la sediul clubului. Primele şedinţe vor începe cu exerciţii de încălzire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările