Cum a supravieţuit o româncă de 95 de ani unei operaţii extreme. Este veterană de război şi avea o tumoră gigant

Cum a supravieţuit o româncă de 95 de ani unei operaţii extreme. Este veterană de război şi avea o tumoră gigant

Botoşăneanca a fost operată la 95 de ani FOTO Adevărul

O botoşăneancă de 95 de ani a fost operată de o tumoră gigant. Femeia este veteran de război şi suferise o complicaţie la ureche care s-a dezvoltat pe parcursul a 50 de ani. Pacienta a supravieţuit operaţiei şi este în stare bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

O botoşăneancă de 95 de ani, Fevronia Breahnă,veterană a celui de-al doilea război mondial a fost operată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din cauza unei tumori gigantice în zona urechii. Tumora avea 11/9 centimetri şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală complexă pentru a feri nervii feţei dar având în vedere şi vârsta înaintată a pacientei. 

Culmea, tumorarea s-a dezvoltat pe parcursul a 50 de ani. Iniţial, mărturiseşte femeia a suferit o otită, în jurul vârstei de 40 de ani. În urma infecţiei a rămas cu o umflătură, la ureche, cât un bob de mazăre. A neglijat-o şi în timp s-a mărit considerabil. Fevronia Breahnă se simte bine şi a intrat în programul de recuperare după operaţie. Botoşăneanca a fost soră medicală în cel de-al doilea război mondial. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: