Cum şi-a terorizat un adolescent familia pentru a nu fi denunţat pentru viol. Şi-a batjocorit cu sălbăticie sora de 11 ani şi a băgat frica în părinţi

Cum şi-a terorizat un adolescent familia pentru a nu fi denunţat pentru viol. Şi-a batjocorit cu sălbăticie sora de 11 ani şi a băgat frica în părinţi

Tânărul a fost reţinut la începutul anului FOTO observator tv.net

Un adolescent a fost condamnat după ce şi-a violat cu bestialitate sora mai mică. Tânărul îşi teroriza familia de ani de zile. Şi-a ameninţat mama cu un cuţit şi a fost bănuit că şi-a bătut tatăl. Copila a rămas cu traume în urma violului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani a fost condamnat la internarea într-un centru de minori după ce şi-a violat sora mai mică. Totodată, tânărul este acuzat că-şi teroriza familia.

Fetiţă de 11 ani traumatizată şi batjocorită
 
Cumplita faptă a avut loc în vara anului trecut, dar a ieşit la iveală abia în urmă cu câteva luni. Un adolescent de 17 ani dintr-un cătun uitat de lume, Balta Roşie, judeţul Botoşani, şi-a violat sora la beţie. Adolescentul face parte dintr-o familie numeroasă cu şase copii şi destul de săracă. Mai mult decât atât, se spune că adolescentul era un fel de spaimă a familiei. Într-o zi de iunie a anului 2016, adolescentul a venit acasă după ce a băut la crâşmele satului. 

Era beat şi căuta să-şi satisfacă poftele sexuale. Victimă i-a căzut propria soră, în vârstă de numai 11 ani. A găsit-o la cules lucernă în spatele casei şi a violat-o cu bestialitate. Şi-a ameninţat apoi sora cu moartea pentru a păstra tăcerea. Se spune că până la arestarea fratelui mai mare, copila a trăit aproape un an cu frica în sân. Îi era teamă să nu fie violată din nou. 
 
Familia terorizată îl ascundea pe fătpaş
 
La un moment dat copila nu a mai putut păstra secretul şi i-a destăinuit totul mamei. Nici măcar capul familiei nu a avut însă curajul să-şi denunţe fiul la Poliţie. Şi asta fiindcă adolescentul şi-a terorizat întreaga familie. Şi-a bătut tatăl şi a început să-şi ameninţe mama cu moartea. Totodată le-ar fi spus părinţilor că le va da foc la casă dacă va fi denunţat. Teroarea a luat sfârşit în momentul în care tatăl băiatului s-a plâns de calvarul prin care trece familia sa surorii sale din Ilfov. 

Aceasta a sunat la Poliţie şi l-a denunţat pe nepot. Tânărul a fost reţinut şi anchetat. Acesta a fost condamnat săptămâna aceasta la trei ani de detenţie într-un centru pentru minori. Acesta va sta la Centrul de Reeducare Târgu Ocna din judeţul Bacău. Culmea, adolescentul care şi-a violat sora a formulat şi apel, cazul urmând să fie analizat şi la Curtea de Apel Suceava.
 
Citiţi şi:
 
 
   
citeste totul despre: