Cum şi-a cusut un moldovean testiculele cu ac şi aţă. Bărbatul a încercat să se opereze singur în faţa oglinzii

Cum şi-a cusut un moldovean testiculele cu ac şi aţă. Bărbatul a încercat să se opereze singur în faţa oglinzii

Medicii au reuşit să-l opereze pe bărbat şi să-i salveze testiculele FOTO Adevărul

Un bărbat din municipiul Dorohoi a încercat să se opereze singur în zona testiculelor. S-a rănit după ce a sărit peste un gărduleţ în cimitir şi a vrut să-şi rezolve singur problema. A folosit ac şi aţă obişnuită şi era să se mutileze total.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un caz mai puţin obişnuit a fost întâlnit de medicii botoşăneni. În acest weekend un pacient din Dorohoi a ajuns la spital cu dureri mari după ce i-a eşuat „operaţia”. Greu de crezut, dar adevărat, botoşăneanul a încercat să se opereze singur, acasă, după ce s-a lovit la testicule. 

S-a cusut în zona intimă cu ac şi aţă obişnuită riscând să producă o infecţie care l-ar fi lăsat fără organele genitale. Povestea a început cu o vizită, duminică, la cimitir. A sărit peste un gărduleţ de mormânt şi s-a agăţat cu testiculele în ţepii gardului. 
 
S-a produs o tăietură, iar bărbatul s-a gândit că poate să o rezolve singur. A luat un ac de cusut haine, aţă din papiotă şi s-a apucat, în faţa oglinzii, să-şi coase testiculele. Evident că operaţia i-a reuşit doar parţial. Înnebunit de durere şi în pragul infecţiei, botoşăneanul a ajuns la spital. Aici a fost ajutat de medici şi se află în afara oricărui pericol.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: