Cum a sfârşit un sucevean care şi-a violat mama. Stătea de trei luni închis în Penitenciarul de la Botoşani

Cum a sfârşit un sucevean care şi-a violat mama. Stătea de trei luni închis în Penitenciarul de la Botoşani

Deţinutul s-a spânzurat în Penitenciarul Botoşani FOTO monitorulbt.ro

Deţinutul se afla de câteva luni în Penitenciar şi a fost condamnat fiindcă şi-a violat mama. A fost găsit de gardieni, spânzurat în celulă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi dimineaţă, George J. din localitatea Dărmăneşti, judeţul Suceava a murit în Penitenciarul Botoşani. Bărbatul avea 33 de ani, se afla în detenţie şi s-a spânzurat în celulă, arată „Monitorul de Botoşani”.

Spânzurat cu un şnur

George J. se afla închis în Penitenciarul Botoşani de la sfârşitul anului 2016. Trecuse deja de perioada de carantină şi stătea singur în celulă fiindcă trebuia să execute condamnarea în regim închis. 

Joi dimineaţă, gardienii însărcinaţi cu verificarea celulei l-au găsit spânzurat. Imediat au fost chemaţi medicii, arată publicaţia botoşăneană. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa deţinutului şi a fost constatat decesul. Bărbatul s-a sinucis folosind şnurul de la pantaloni.

O faptă cumplită

George J. executa o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru viol. Nu a abuzat sexual pe oricine însă, ci pe propria mamă. Mai precis deţinutul şi-a violat mama la sfârşitul lunii octombrie. A venit acasă beat şi a început să o ameninţe pe cea care i-a dat viaţă. A dezbrăcat-o şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Femeia de ruşine nu a sesizat imediat Poliţia. După trei zile şi-a denunţat însă fiul. Acesta a fost reţinut şi condamnat pentru viol. Bărbatul a făcut apel, procesul fiind pe rol, însă şi-a curmat viaţa înainte de pronunţarea sentinţei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările