Cum a sfârşit un bărbat de 43 de ani în cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Cum a sfârşit un bărbat de 43 de ani în cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Bărbatul a fost resuscitat de echipajul de ambulanţă FOTO stiri.botosani.ro

Un bărbat de 43 de ani s-a înecat în cel mai mare parc regional de agrement din Moldova. Bărbatul a murit după ce a sărit de pe trambulina celui mai mare bazin din cadrul complexului. O anchetă este în derulare la Direcţia din cadrul Primăriei Botoşani, cea care gestionează parcul.

Ştiri pe aceeaşi temă

La numai trei luni de la inaugurarea celui mai mare aqua park din Moldova, la marginea municipiului Botoşani, a fost înregistrat şi primul eveniment tragic. Un bărbat de 43 de ani din municipiul Botoşani s-a înecat în cel mai mare bazin al parcului, după ce a sărit de pe o trambulină. Botoşăneanul a decedat la câteva minute de la contactul cu apa. În momentul de faţă are loc o investigaţie complexă la Direcţia Servicii Publice Sport şi Agrement, din cadrul Primăriei Botoşani, cea care gestionează obiectivul.  

Mort după o săritură în apă

Bărbatul de 43 de ani a mers ieri după-amiază să se distreze la Cornişa Aqua Park, de la marginea municipiului Botoşani, cel mai mare parc de agrement regional, de tip aqua park din Moldova, realizat pe fonduri europene. La un moment dat bărbatul a sărit de pe o trambulină, aflată la o înălţime de 5 metri în cel mai mare bazin din cadrul complexului. Se presupune că acesta a leşinat imediat ce a luat contact cu apa. Iniţial nimeni nu şi-a dat seama că este ceva în neregulă cu bărbatul. Doar salvamarii au sesizat că este o posibilă problemă. Au sărit în apă şi l-au scos. Încă mai avea puls. O ambulanţă a ajuns de urgenţă la faţa locului dar după numeroase manevre de resuscitare a fost constatat decesul. Bărbatul decedat era tatăl a trei copii. Reprezentanţii Direcţiei Servicii Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani, cei care gestionează obiectivul, spun că s-au respectat toate procedurile legale şi că salvamarii şi-au făcut treaba. În momentul de faţă o anchetă este în derulare la DSPSA.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un tânăr din comuna olteană Topana s-a înecat la Zăvideni
UPDATE Bărbat înecat în lacul Techirghiol, la Băile Reci. Medicii au declarat decesul


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: