Cum s-a îndrăgostit un deputat PSD de Vladimir Putin în plină pandemie de coronavirus. „Model de preşedinte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Răzvan Rotaru FOTO Facebook
Deputatul PSD Răzvan Rotaru FOTO Facebook

Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoşani, îl laudă public pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, pentru presupusa gestionare ireproşabilă a crizei COVID-19.

 Rotaru îl consideră pe Putin un exemplu de lider, punându-l în antiteză cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Într-o postare pe contul personal de Facebook, deputatul PSD s-a arătat impresionat de pozele în care preşedintele rus apare alături de medici din Moscova într-un spital amenajat pentru pacienţii bolnavi de COVID-19. 
 

„Model de Preşedinte! În plină pandemie, preşedintele rus, Vladimir Putin, a mers personal în centrul medical din Moscova unde sunt trataţi pacienţii de coronavirus, a stat de vorbă cu ei, cu personalul medical de acolo şi s-a arătat interesat de condiţiile în care se află aceştia. Deşi primarul Moscovei a declarat că focarul din Capitala rusă este mult mai grav decât au arătat estimările iniţiale. Putin le-a mulţumit cadrelor medicale şi i-a asigurat de tot sprijinul său“, a scris politicianul din Botoşani pe Facebook.

Deputatul PSD a completat postarea cu o grafică care dă de înţeles că preşedintele rus este cel mai bun din lume, plus emoticoane cu aplauze. Totodată, parlamentarul botoşănean a făcut o remarcă în care l-a pus în antiteză pe Putin cu Iohannis. „Deci, se poate. Frumos ar fi fost să vedem şi în România un preşedinte responsabil şi, pentru care, soarta cetăţenilor să fie o prioritate“, a scris Rotaru. 
 

Postarea a stârnit reacţii diverse. Deputatul PSD a fost susţinut în comentarii de oamenii apropiaţi PSD sau de internauţi filo-ruşi. Pe de altă parte, Rotaru a fost taxat de oameni cu reacţii dure. „Ai găsit cel mai mare terorist al lumii să-l faci model de preşedinte?“, a scris unul dintre comentatori, iar altul i-a transmis deputatului „să-i fie ruşine pentru propagandă“. 

Scandal la aeroport
 

Deputatul PSD de Botoşani a mai ieşit în evidenţă public la începutul anului 2020. Rotaru şi-a parcat maşina neregulamentar în zona aeroportului Suceava, iar în momentul când un poliţist i-a transmis să elibereze locul deputatul l-ar fi ameninţat transmiţându-i „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine“. Ulterior, Rotaru a cerut scuze public. Răzvan Rotaru are 44 de ani şi este deputat din partea PSD din anul 2016. Anterior, a fost comisar şef la Garda de Mediu Botoşani.

    

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Iulian Bulai (USR) îi cere lui Orban să o demită pe şefa ONAC pentru „achiziţia de măşti la suprapreţ (12 milioane euro) de la o firmă minusculă de tip paravan“

Răsturnare de situaţie: fără pensie specială şi imunitate pentru Avocatul Poporului

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite