Cum a reuşit un şofer de BMW să zboare cu maşina în curtea unui localnic. A rupt parapetul drumului, dar şi gardul casei

Cum a reuşit un şofer de BMW să zboare cu maşina în curtea unui localnic. A rupt parapetul drumului, dar şi gardul casei

Maşina s-a răsturnat în curtea unei case FOTO botosaninews.ro

Un şofer de 36 de ani, la volanul unui bolid, a rupt în plină viteză parapetul de la marginea şoselei şi a plonjat direct în curtea unui localnic dintr-un sat botoşănean. Conducătorul auto a ajuns la spital, dar din fericire nu au mai fost înregistrate victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier grav  a avut loc ieri după-amiază pe drumul naţional ce leagă Suceava de Botoşani. În dreptul localităţii Mănăstirea Doamnei, un şofer botoşănean de 36 de ani care conducea un autoturism BMW a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga. 

Bărbatul a rupt, cu maşina, parapetul de la marginea şoselei, a trecut prin gardul unei case şi a plonjat direct în curtea unui localnic din Mănăstirea Doamnei. Din fericire nu se afla nimeni în curte la acel moment. Maşina a aterizat pe cupolă iar şoferul a suferit leziuni, fiind dus de urgenţă la spital. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: