Cum a reuşit un puşti de 17 ani să scape de urmărirea poliţiştilor, după o cursă infernală în trafic

Cum a reuşit un puşti de 17 ani să scape de urmărirea poliţiştilor, după o cursă infernală în trafic

Puştiul a scăpat de urmărirea Poliţiei FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr de 17 ani din oraşul botoşănean Flămânzi a pus pe jar Poliţia Rutieră. Acesta a scăpat de echipajul care-l urmărea după o cursă infernală. Adolescentul a fost prins abia la trei luni de la incident şi încătuşat de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un puşti de 17 ani din oraşul Flămânzi a fost protagonistul unor întâmplări extreme, în trafic. În luna decembrie a anului trecut a făcut o cursă infernală pentru a scăpa de poliştii care-l urmăreau. Deşi a fost identificat, timp de două luni a reuşit să scape de Poliţişti, fugind prin spatele grădinii şi ascunzându-se prin vecini. A fost prins abia ieri dimineaţă şi încătuşat.

 
Poliţiştii lăsaţi în urmă de un puşti 
 
Incidentul a avut loc în luna decembrie. Tânărul de 17 ani a luat maşina unui prieten şi se plimba prin oraşul Flămânzi, evident, fără a avea permis de conducere. La un moment dat a trecut pe lângă un echipaj de Poliţie Rutieră. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească dar acesta a refuzat şi a accelerat. Poliţiştii au plecat în urmărire. Adolescentul a făcut însă o cursă nebunească cu o viteză de peste 160 de kilometri de oră cu numeroase ”cascadorii” în trafic. 

La un moment dat poliţiştii au abandonat urmărirea, puştiul reuşind să scape. A fost însă identificat şi chemat în repetate rânduri la Poliţie. A fost căutat şi acasă dar de fiecare dată fugea prin spatele grădinii spun cei de la botosaneanul.ro. Abia astăzi a fost atras într-un loc public şi încătuşat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: