Cum au reuşit două românce să vandalizeze o livadă cu măslini în Italia. Au tăiat copacii cu totul pentru a fura mai repede

Cum au reuşit două românce să vandalizeze o livadă cu măslini în Italia. Au tăiat copacii cu totul pentru a fura mai repede

Româncele au fost prinse de carabinieri FOTO tp24.it

Două românce din Botoşani sunt acuzate că au distrus o plantaţie de măslini în Italia. Femeile, cu ajutorul unui italian, pentru a fura mai uşor măslinele, au tăiat cu un motoferestrău măslinii. Au fost prinse de carabinieri şi puse sub control judiciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două românce din Botoşani au reuşit să distrugă o plantaţie de măslini în Sicilia. Femeile şi-au pus în gând să fure măslinele unui italian în vârstă. Pentru a fura mai mult şi mai repede au tăiat arborii cu totul. 

 
Măslini tăiaţi cu fierestrăul
 
Sanda L. şi Elena L. mamă şi fiică de 60 şi respectiv 28 de ani, locuiau de câţiva ani în Italia. Mai precis în Sicilia. Cele două sunt originare din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani. La jumătatea lunii noiembrie acestea s-au dus să fure măsline de pe plantaţia unui italian de 81 de ani, din localitatea Guarrato, provincia Trapani. 

Cele două botoşănence au fost ajutate de un italian. Pentru a fura cât mai multe măsline, într-un timp cât mai scurt, femeile au devastat efectiv livada. Mai precis au folosit un motoferestrău şi au tăiat crengile arborilor, cu totul. Livada cu măslini arăta ca după război.
 
Sub control judiciar în Peninsulă
 
Nu a durat mult până au fost prinse de carabinieri. Nici măcar nu au apucat să valorifice măslinele. Au fost găsite cu întreaga cantitate furată, asupra lor. Au fost duse în faţa judecătorilor din Trapani. Magistraţii au decis eliberarea acestora sub control judiciar până la emiterea unei sentinţe, iar întreaga cantitate de măsline furate, a fost înapoiată proprietarului. Stricăciunile au amplificat însă cu mult paguba. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

citeste totul despre: