Cum au reuşit doi botoşăneni să lase mai multe bătrâne fără pensia de pe card. Au fost ridicaţi cu mascaţii

Cum au reuşit doi botoşăneni să lase mai multe bătrâne fără pensia de pe card. Au fost ridicaţi cu mascaţii

Două persoane au fost reţinute FOTO botosaninews.ro

O femeie de 36 de ani şi un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani au fost ridicaţi cu mascaţii după ce au furat banii unor bătrâne de pe carduri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mascaţii de la  Serviciul pentru Acţiuni Speciale împreună cu poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descins la finalul săptămânii trecute în satele Tudora şi Româneşti din judeţul Botoşani. Aceştia au percheziţionat mai multe locuinţe  şi au ridicat pentru audieri două persoane. 

Este vorba despre o femeie de 36 de ani din Tudora şi un adolescent de 17 ani din comuna Româneşti. Aceştia sunt bănuiţi că au lăsat mai multe pensionare fără bani pe carduri. Cei doi ar fi reuşit cu un sistem informatic ilegal să obţină datele cardurilor şi să extragă şi bani de pe ele. 

Până să fie prinşi, bătrânele, cu vârste cuprinse între 56 şi 89 de ani, toate din Tudora au rămas fără 12.000 de lei. Cei doi sunt cercetaţi pentru acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările