Cum a rămas un tramvai din România fără roată de trei ori în jumătate de oră. Tramvaiul transporta pasageri

Cum a rămas un tramvai din România fără roată de trei ori în jumătate de oră. Tramvaiul transporta pasageri

Roata a căzut la tramvai FOTO monitorulbt.ro

Tramvaiele din Botoşani confirmă pe zi ce trece că sunt un adevărat pericol public. Vechi de peste 30 de ani, unul dintre acestea a rămas fără o roată în mers. Se putea întâmpla un dezastru, spun şoferii care au fotografiat incidentul. Mai mult decât atât, acelaşi tramvai a rămas de trei ori fără roţi în numai jumătate de oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este cunoscut faptul că tramvaiele din Botoşani sunt un adevărat pericol public. Dar incidentul de luni seară întrece orice imaginaţie. Un tramvai a rămas de trei ori, în jumătate de oră, fără roată, din mers. Este al şaselea incident cu tramvaie din ultimele trei-patru luni la Botoşani, fiind înregistrate mai multe deraieri. 

Culmea, aproape de fiecare dată tramvaiele erau pline cu pasageri. Ultimul incident a avut loc luni seară, pe Calea Naţională, cea mai circulată arteră a Botoşaniului. În dreptul IRE, roata unui tramvai a sărit pur şi simplu din mers. 

Până la depou, roata pusă de angajaţii Eltrans, firma care administrează tramvaiele, a sărit încă de trei ori, în jumătate de oră. Incidentul a stârnit furia botoşănenilor pe reţelele sociale, mai ales că s-a cerut oficial rezolvarea problemei tramvaielor deosebit de vechi dar şi a căii de rulare. ”Până nu se lasă cu victime nu vor face nimic!Poate nici chiar atunci”, a precizat Alina Viziteu pe Radar Botosani. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: