Ce a făcut un tânăr părăsit cu o zi înainte de starea civilă. Acesta a cheltuit aproape 10.000 de euro

Ce a făcut un tânăr părăsit cu o zi înainte de starea civilă. Acesta a cheltuit aproape 10.000 de euro

Cei doi au rupt logodna cu o zi înainte de eveniment FOTO a1.ro

Un bărbat din Botoşani şi-a dat în judecată iubita după ce s-au despărţit cu numai o zi înainte de căsătorie. Botoşăneanul îi cere toate cadourile înapoi, inelul de logodnă, dar şi daune morale pentru ruşinea şi traumele suferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul din Botoşani şi-a dat în judecată iubita după ce aceasta a rupt logodna cu el, chiar cu o zi înainte de starea civilă, scrie publicaţia botosaninews.ro. Bărbatul a muncit o perioadă bună de timp în Italia şi este supărat că şi-ar fi cheltuit mare parte din bani pentru a-şi răsfăţa iubita şi pentru a organizare nunta. Acum ar fi rămas fără peste 10.000 de euro. 

Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2016, spune aceeaşi publicaţie. Au fost împreună timp de doi ani, iar în această perioadă tânărul ar fi fost mai mult plecat în Italia, la muncă. În tot acest timp, bărbatul ar fi trimis banii acasă. Mai mult decât atât i-ar fi trimis iubitei cadouri, i-ar fi plătit şcoala de şoferi, dar şi călătoria în Italia pentru a-l vizita. După ce s-a întors acasă, cei doi au hotărât să se căsătorească. Tânărul a cumpărat şi inelul de logodnă, a plătit avansurile la sală, muzică şi fotografi. Ba chiar a invitat şi toate rudele şi prietenii la starea civilă. 

Cu o zi înainte de eveniment, cei doi s-ar fi certat. Mai precis, spune publicaţia botoşăneană, totul a plecat de la faptul că tânărul şi-a întrebat viitoarea soţie, unde sunt banii trimişi din Italia. S-au certat, iar logodna s-a rupt cu o zi înainte de starea civilă. 

Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, botoşăneanul şi-a dat în judecată, ulterior, iubita. I-a cerut înapoi toţi banii pe cadouri, inel, şcoală de şoferi şi, în general, toate cheltuielile făcute. Acesta cere aproximativ 9.000 de euro pentru tot ce a cheltuit, plus 10.000 de euro daune morale pentru suferinţa şi ruşinea suferite. 

La rândul ei, tânăra a cerut şi ea în instanţă 10.000 de euro daune morale.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările