Cum a născut o moldoveancă în plin secol XXI. A adus pe lume un copil, pe marginea şanţului, moşită de vecine

Cum a născut o moldoveancă în plin secol XXI. A adus pe lume un copil, pe marginea şanţului, moşită de vecine

Femeia a fost dusă cu ambulanţa la spital FOTO monitorulbt.ro

O botoşăneancă de 30 de ani a născut la marginea şanţului. Femeia nu a fost niciodată la control şi a sunat la 112 abia atunci când au început durerile facerii. A fost moşită pe uliţa satului de nişte vecine în vârstă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Botoşani a avut loc, ieri, o întâmplare greu de crezut în secolul XXI. O femeie din satul Vorniceni a născut la marginea şanţului, pe o uliţă din sat. Botoşăneanca a fost moşită de vecinele ieşite la gard. 

 
Copil născut pe uliţa satului
 
Femeia care a născut pe stradă are 30 de ani şi este din comuna Vorniceni. Nu se află la prima sarcină, dar nu a fost la niciun medic pentru a o monitoriza sau pentru o banală consultaţie. Duminică se ducea la o vecină iar la un moment dar şi-a dat seama că a intrat în travaliu. 

A sunat la 112, dar până la venirea ambulanţei femeia a născut la marginea unui şanţ. A fost ajutată şi moşită de două sătence ieşite curioase la gard. Botoşăneanca a fost dusă împreună cu nou născutul în casa unei sătence, fiind preluate apoi de o ambulanţă. Deocamdată copilul se află în afara oricărui pericol.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: