Cum era să sară în aer un grup de muncitori. Orice greşeală le-ar fi fost fatală

Cum era să sară în aer un grup de muncitori. Orice greşeală le-ar fi fost fatală

Pirotehniştii au ridicat bombele FOTO botosaneanul.ro

Patru bombe de aruncător au fost găsite de un grup de muncitori în timp ce lucrau la şanţurile pentru canalizare. Muncitorii au fost la un pas de o catastrofă mai ales că bombele erau în perfectă stare de funcţionare şi puteau exploda la orice lovitură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup de muncitori botoşăneni au fost la un pas de o tragedie în timp ce săpau pentru amenajarea unei reţele de canalizare în comuna Tudora, judeţul Botoşani. Aceştia făceau şanţurile pentru introducerea ţevilor în pământ. La un moment dat câţiva angajaţi ai firmei de construcţii au văzut în pământ două bombe neexplodate. Aceştia au sunat la 112. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a trimis o echipă de pirotenişti şi experţi în muniţie. Pe lângă bombele descoperite de muncitori, echipa trimisă de ISU a mai găsit două bombe de aruncător în apropiere, cu detectorul de metale. Toate bombele se aflau în stare de funcţionare şi putea exploda la orice atingere mecanică. Proiectilele au fost duse la poligonul de la Copălău pentru a fi distruse ulterior. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările