Cum a ajuns un tânăr să facă bani din etnobotanice în arestul la domiciliu. Mai avea două condamnări la activ

Cum a ajuns un tânăr să facă bani din etnobotanice în arestul la domiciliu. Mai avea două condamnări la activ

Tânărul vindea etnobotanice dintr-un cămin social FOTO Adevărul

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Botoşani după ce a vândut etnobotanice într-un cămin de nefamilişti. Acesta mai avea două condamnări la activ şi a ajuns să vândă etnobotanice şi din arestul la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean de 23 din municipiul Botoşani a ajuns un soi de rege al etnobotanicelor în oraş. Costel C. are deja trei condamnări pentru comercializarea etnobotanicelor, ultima dintre acestea fiind pronunţată recentă de magistraţii Tribunalului Botoşani. Costel C. vindea etnobotanice dintr-un cămin social din municipiul Botoşani, acolo unde locuia cu chirie la stat. Clienţii săi erau din diferite categorii sociale. 

 
A fost prins de două ori şi condamnat dar cu toate acestea a continuat să vândă etnobotanice, fiind o afacere profitabilă. Viorel a vândut etnobotanice chiar şi din arest la domiciliu, după o condamnare anterioară. Marţi, a fost condamnat la şase ani şi două luni pentru efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: