Cum a ajuns o româncă de 41 de ani să nască în plină stradă la Roma, asistată de carabinieri. Femeia mai are 7 copii

Cum a ajuns o româncă de 41 de ani să nască în plină stradă la Roma, asistată de carabinieri. Femeia mai are 7 copii

Românca a născut ajutată de carabinieri FOTO iltempo.it

O botoşăneancă stabilită în Italia a născut în plină stradă ajutată de carabinierii din Roma. Pentru poliţiştii italieni naşterea copilului a fost un adevărat simbol, mai ales că aceştia sărbătoreau 203 ani de la înfiinţarea unităţii. Femeia mai are şapte copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O botoşăneancă cu şapte copiii, care a plecat să muncească în Italia, a devenit o adevărată vedetă în presa italiană. Şi asta după ce a născut la 41 de ani în plină stradă ajutată de carabinierii din Roma. 

Femeia a intrat în travaliu în timp ce se afla într-o biserică ortodoxă din capitala Italiei şi nu a mai avut timp să cheme ambulanţa. Naşterea copilului român a fost considerat un semn de bun augur de către poliţiştii italieni. 

 
Copil născut la 41 de ani în plină stradă
 
Botoşăneanca Nicoleta Dobândă de 41 de ani este stabilită de mai bine de un deceniu în capitala Italiei Roma. La fel ca mulţi români a plecat cu întreaga familie să-şi câştige pâinea în Peninsulă. Femeia mai are şapte copiii şi era însărcinată cu încă un copil. Pe 5 iunie, botoşăneanca s-a dus la o biserică din Roma. În timpul slujbei a intrat în travaliu însă. Nu a mai apucat să cheme ambulanţa şi a născut pur şi simplu pe stradă. Femeia a fost ajutată să nască de carabinierii italieni. În special de poliţistul Giuseppe Gambacurta. ” A fost prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva”, a precizat poliţistul italian pentru ziarul italian ”Il Tempo”.
 
Un semn de bun augur pentru carabinieri
 
După ce au ajutat-o să nască, stând în telefon cu medicii,carabinierii au însoţit-o pe proaspăta mamă în ambulanţă. Femeia a fost dusă la spital. Deşi a născut în condiţii grele, botoşăneanca a adus pe lume o fetiţă sănătoasă căreia i-a pus numele de Simona. Pentru carabinieri, naşterea copilului în asemenea condiţii şi cu ajutorul unui poliţist italian a fost un semn de bun augur, mai ales că sărbătoreau în aceeaşi zi 203 ani de la înfiinţarea unităţii.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: