Cum a ajuns un copil din România să muţească după un meci de fotbal. A ajuns în stare gravă la spital

Cum a ajuns un copil din România să muţească după un meci de fotbal. A ajuns în stare gravă la spital

Copilul a fost dus de urgenţă la spital FOTO monitorulbt.ro

Un adolescent din judeţul Botoşani a avut o experienţă groaznică la un meci de fotbal cu prieteni. A fost lovit atât de puternic cu mingea încât a muţit. A fost dus cu ambulanţa la un spital din judeţ, iar mai apoi, fiindcă starea sa era în continuare gravă, a fost transferat la Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident groaznic pentru un adolescent din Botoşani. Tânărul a fost lovit atât de rău, la un meci de fotbal, încât nici nu mai poate vorbi. A fost transferat la Iaşi, în stare gravă.

 
Lovitură devastatoare în zona capului
 
Tânărul are 15 ani şi este din comuna Copălău. Duminică după-amiază juca fotbal, pe un teren din comună. La un moment dat a primit o minge puternică în faţă, de la distanţă mică. Băiatul a leşinat pe loc. Trezit de coechipieri, tânărul abia se mai ţine pe picioare şi era confuz. 

A fost dus de urgenţă la spital, la Secţia de Pediatria a Spitalului Judeţean ”Mavromati” din Botoşani. Medicii au constatat că băiatul nici măcar nu poate vorbi, în urma loviturii primite, aşa că au decis transferul său la o unitate spitalicească din Iaşi. În momentul de faţă beneficiază de îngrijire medicală de specialitate. Cel mai probabil a suferit o comoţie cerebrală puternică.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


citeste totul despre: