Cultură de cannabis în cel mai nordic oraş al României. Doi tineri au fost prinşi cultivând şi vânzând droguri

Cultură de cannabis în cel mai nordic oraş al României. Doi tineri au fost prinşi cultivând şi vânzând droguri

Cannabis găsit de poliţişti la Darabani FOTO monitorulbt.ro

Plantaţie de cannabis descoperită de poliţişti în nordul judeţului Botoşani. Aceasta era întreţinută de doi tineri care au făcut rost de seminţe de cannabis şi le-au plantat pe un teren agricol din apropiere. Aceştia reuşiseră să obţină deja un kilogram de cannabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii botoşăneni au reuşit o captură impresionată în cel mai nordic oraş din România. Mai precis, la Darabani angajaţii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis. Doi tineri cu vâste de 21 şi respectiv 25 de ani erau suspectaţi că au plantat şi mai apoi au vândut droguri. În urma percheziţiilor domiciliare din Darabani, efectuate weekend-ul trecut suspiciunile s-au confirmat. 

Oamenii legii şi-au dat seama că cei doi tineri au făcut rost de semninţe de cannabis, le-au plantat şi mai apoi au îngrijit cultura timp de mai multe luni. În luna octombrie aceştia au recoltat. Poliţiştii au găsit un kilogram de cannabis dar şi diverse echipamente pentru producerea drogurilor. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei de judecată.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările