Crimă la o stână din Botoşani. Cioban ucis cu bestialitate

Crimă la o stână din Botoşani. Cioban ucis cu bestialitate

Bărbatul a fost ucis la stână FOTO Adevărul

Un cioban a fost ucis cu bestialitate de un tânăr de 24 de ani, într-un sat din Botoşani. Ucigaşul îşi vizita des victima şi deocamdată nu se ştie motivul pentru producerea crimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cioban de 66 de ani a fost ucis în satul botoşănean Poiana. Acesta lucra la o stână din apropierea cătunului. 

Crima a avut loc în weekend (2/3 iulie) şi a fost descoperită de proprietara stânei. Ciobanul nu mai răspundea la telefon de aproape 24 de ore şi săteanca s-a dus să vadă ce se întâmplă. L-a descoperit pe bărbatul de 66 de ani căzut cu faţa în jos şi cu trupul plin de răni. 

Anchetatorii veniţi la faţa locului şi-au dat seama că ciobanul murise cu cel puţin 12 ore înainte de găsirea cadavrului fiind instalată deja rigiditatea. 

Totodată oamenii legii au identificat şi un suspect. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, dintr-o comună din judeţul Iaşi. Acesta venea des să-l viziteze pe cioban. 

Tânărul a fost reţinut, dar nu se ştie deocamdată cu exactitate motivul pentru care tânărul l-a ucis pe cioban. Moartea a fost una foarte violentă, victimei fiindu-i aplicate multe lovituri. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările