Crimă şocantă în nordul Moldovei. O mamă şi-a înjunghiat, în gât, fiul de 17 ani şi apoi a încercat să se sinucidă

Crimă şocantă în nordul Moldovei. O mamă şi-a înjunghiat, în gât, fiul de 17 ani şi apoi a încercat să se sinucidă

Tânărul se afla în stop cardio-respirator FOTO botosaneanul.ro

Un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani a fost înjunghiat mortal de propria mamă. După ce şi-au ucis fiul femeia a încercat să se sinucidă. A fost însă găsită de poliţişti şi dusă la spital. Cel mai probabil va fi mai apoi reţinută şi cercetată pentru omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în oraşul Săveni,judeţul Botoşani, în această dimineaţă. O femeie de aproximativ 40 de ani s-a certat la cuţite cu soţul. Bărbatul ar fi ameninţat-o că pleacă cu tot cu băiat. La rândul său femeia a spus că mai bine moare împreună cu fiul decât să rămână singură. A pus mâna pe un cuţit şi în momentul în care adolescentul a intrat în cameră l-a înjunghiat în gât şi abdomen. 

Când şi-a văzut copilul plin de sânge, săvineanca a încercat să se sinucidă înfigându-şi cuţitul în pântece. Două ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a încerca să-i salveze pe cei doi, mamă şi fiu. Băiatul era în stop cardio-respirator şi a murit în braţele medicilor. Mama a supravieţuit şi, cel mai probabil, după ce se va pune pe picioare va fi cercetată pentru omor. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: