Cornel Şfaiter a ajuns la DNA pentru audieri în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

 Cornel Şfaiter a ajuns la DNA pentru audieri în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

Cornel Şfaiter, preşedintele FC Botoşani

Președintele FC Botoșani este reprezentat de avocatul Adrian Ion, membru al Baroului de Avocați București din anul 1999. Şfaiţer este învinuit de dezafilierea Universităţii Craiova şi riscă până la 15 ani de pușcărie.

Audierile au început în această dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie. "Mă consider nevinovat și voi demonstra acest lucru", a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Președintele executiv al Fc Botoșani este acuzat că, în calitate de membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a votat ca Universitatea Craiova să nu mai joace în Liga 1.

Alături de Șfaițer, alți 11 membri ai comisiei FRF, precum președintele FRF, Mircea Sandu, și președintele Ligii profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, sunt acuzaţi de "abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, săvîrșite în realizarea scopului urmărit", infracțiuni pedepsite cu închisoare de pînă la 15 ani.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: