Copile de 13 ani doborâte de etnobotanice. Au fost luate cu ambulanţa din toaleta unui mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două copile de 13 ani au ajuns la spital după ce ar fi consumat etnobotanice. Acestea au fost luate cu ambulanţa chiar din toaleta unui mall din municipiul Botoşani.

Incidentul a avut loc vineri seară într-un centru comercial din municipiul Botoşani. O tânără a sunat ambulanţa anunţând că două dintre prietenele sale se simt rău. O ambulanţă a ajuns la centrul comercial şi a găsit două copile de 13 ani în toaleta centrului comercial, având un comportament ciudat şi dezorientate, spune monitorulbt.ro. 

Deşi au negat că ar fi consumat substanţe interzise, medicii botoşăneni presupun că acestea au luat etnobotanice, având comportament specific pentru astfel de substanţe, precizează aceeaşi publicaţie. Starea celor două copile a fost stabilizată şi sunt în afara oricărui pericol.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

USR trece de Parlament legea pentru înăsprirea pedepselor pentru deţinerea şi traficul de droguri, după care se gândeşte să o dezbată public

Traficanţii şi consumatorii de droguri, băgaţi în aceeaşi oală de o Lege USR. Bune şi rele în legea aprobată în Parlament

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite