Contrabandişti alungaţi cu focuri de armă la graniţa de nord a României

Contrabandişti alungaţi cu focuri de armă la graniţa de nord a României

Maşina contrabandiştilor a fost capturată FOTO Poliţia de Frontieră

Un grup de contrabandişti a fost oprit cu focuri de armă la graniţa de nord a României, în judeţul Botoşani. Poliţiştii au găsit şi confiscat peste 40.000 de ţigarete care urmau să fie puse în vânzare pe piaţa neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 11 apriliie, poliţiştii de frontieră din judeţul Botoşani au prins în flagrant un grup de contrabandişti. Aceştia încercau să treacă Prutul cu baloţi plini de ţigări de contrabandă. Transferul se realiza peste râul Prut în zona localităţii Santa Mare, judeţul Botoşani. Fiind o zonă împădurită şi întuneric, poliţiştii de frontieră i-au descoperit pe contrabandişti cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte. Aşa au observat patru persoane care cărau pachete voluminoase.

Prinşi în flagrant, contrabandiştii au fugit. Trei dintre aceştia au trecut Prutul, cu ajutorul unei bărci, în Republica Moldova iar unul s-a ascuns în pădurea din apropiere. După somaţiile legale, poliţiştii au tras câteva focuri de armă în plan vertical.Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea şi prinderea contrabandiştilor. Aceştia au lăsat la faţa locului toată marfa, inclusiv autoturismul care trebuie să transporte ţigările. Captura s-a ridicat la peste 40.000 de ţigarete.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările