Consilier cu repetiţie. Un botoşănean a reuşit să ajungă consilier local abia după 5 luni de umilinţe din partea celorlalţi aleşi ai urbei

Consilier cu repetiţie. Un botoşănean a reuşit să ajungă consilier local abia după 5 luni de umilinţe din partea celorlalţi aleşi ai urbei

Consilierul local Cristinel Brumă a aşteptat cinci luni până să fie validat în funcţie FOTO Cosmin Zamfirache

Războaiele politice din Consiliul Local al municipiului Botoşani au reuşit să îl împiedice cinci luni pe un ales local să îşi ocupe funcţia de consilier. Mai mult decât atât Cristinel Brumă, ales pe listele PPDD, a suferit umilinţa de fi trimis acasă după fiecare şedinţă în care se refuza validarea mandatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristinel Brumă, trebuia să ocupe locul lui Marius Cristescu în Consiliul Local al municipiului Botoşani în urmă cu cinci luni. Marius Cristescu a fost exclus aproape de începutul acestui an din PPDD, partidul care l-a propulsat in forul municipal. 

Fiind exclus din partid acesta urma să îşi piardă şi mandatul de consilier. În locul acestuia a fost desemnat următorul pe listă, Cristinel Brumă. Luni de zile însă Marius Cristescu a reuşit să blocheze îndepărtarea sa din Consiliul Local, contestând în instanţă decizia partidului. 

În aceste condiţii, Cristinel Brumă tot a suferit umiţinţa de a fi trimis acasă după fiecare şedinţă de Consiliu Local. În cele din urmă după ce Cristescu a depus armele şi a prezentat demisia Consiliului Local, au mai urmat două luni de umilinţă pentru Cristinel Brumă. Şi asta fiindcă consilierii locali PNL şi PDL au refuzat să-i valideze mandatul noului consilier. 

Abia astăzi la a şasea încercare, Cristinel Brumă a reuşit să ajungă consilier muncipal. Deşi mare parte a consilierilor PNL şi PDL au încercat să boicoteze din nou validarea mandatului, lipsind de la şedinţă, s-a putut constitui o majoritatea pentru şedinţa extraordinară de Consiliu Local de astăzi şi astfel a fost posibilă validarea mandatului de consilier. Cristinel Brumă a depus şi jurământul luând loc la masa consiliului.
 
citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: