Concert de Revelion sabotat de o pană de curent. Mii de oameni şi un artist au rămas în beznă 20 de minute

Concert de Revelion sabotat de o pană de curent. Mii de oameni şi un artist au rămas în beznă 20 de minute

Solista Ami a rămas pe întuneric la Botoşani în timpul concertului FOTO monitorulbt.ro

O pană de curent a oprit pentru jumătate de oră concertul de Anul Nou din centrul municipiului Botoşani. Unul dintre artiştii plătiţi de Primărie să cânte botoşănenilor a rămas pe întuneric în mijlocul recitalului. După 20 de minute şi huiduieli din public concertul a fost reluat.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Botoşani în noaptea de Anul Nou, concertul organizat de Primărie în aer liber a fost la un pas de a se încheia brusc. Manifestările la care s-au adunat numeroşi botoşăneni au fost întrerupte de o pană de curent. 

Mai precis în timp ce pe scena amenajată pentru distracţia de Anul Nou în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, evolua solista Ami, lumina s-a oprit brusc. De vină se pare a fost un scurt-circuit la un tablou electric din zonă. Timp de 20 de minute concertul a fost întrerupt. 

O parte a botoşănenilor rămaşi în beznă au început să huiduie. După ce defecţiunea a fost remediată Ami şi-a reluat concertul. În închierea evenimentului va urca pe scenă Matteo dar cu o întârziere de 20 de minute. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările