Umiliţi de şefi: angajaţii unei societăţi de stat au fost transformaţi în ceas deşteptător. Sunt obligaţi să trezească în fiecare dimineaţă o colegă „somnoroasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii societăţii de salubrizare din Botoşani au crezut că şefii fac o glumă când le-au trasat ca sarcină de serviciu deşteptarea de dimineaţă a unei colege care întârzie mereu. În scurt timp şi-au dat seama că lucrurile sunt serioase şi dacă nu au grijă de ”somnoroasă„ riscă şi sancţiuni. Aceştia s-au plâns sindicatului.

Angajaţilor de la Urban Serv, societatea de salubrizare subordonată Consiliului Local Botoşani a început să le facă zile fripte conducerea din cauza unei angajate care nu se poate trezi la timp dimineaţa. 

Femeia întârzie mereu şi se scuză că nu aude ceasul şi are probleme în acest sens. După luni de zile în care angajata de la Urban Serv a tot întârziat la serviciu, conducerea societăţii a hotărât să ia măsuri. 

Soluţia aleasă de şefi i-a lăsat cu gura căscată pe ceilaţi angajaţi. Sideraţi aceştia şi-au dat seama că de acum încolo ei vor fi obligaţi să o facă pe ceasul deşteptător pentru ”somnoroasa” colectivului. Şi nu este o glumă. 

Angajaţilor le-a fost trimisă o înştiinţare prin care primesc oficial sarcina de a o trezi de dimineaţă pe respectiva colegă. În caz contrar aceşti riscă sancţiuni pe linie administrativă. 

Oamenii s-au plâns timid liderului sindical, care are de gând să protesteze oficial împotriva acestei măsuri.  ”Aştept un minim gest din partea conducerii de a-şi recunoaşte public greşeala. Ei trebuie să îşi ceară scuze de la salariaţii umiliţi prin această notă de serviciu pe care eu o consider absolut aberantă”, a precizat Marius Oroşanu lider Cartel Alfa. 

image

Conducerea societăţii Urban Serv nu a oferit până în prezent niciun răspuns privind această sarcină de serviciu dată angajaţilor. Nici măcar şefilor de la Primărie nu le vine să creadă că această adresă este serioasă.

citiţi şi:

Afacere păguboasă pentru gunoieri. Şi-au câştigat în instanţă drepturile, dar şefii îi dau afară

Cum au ajuns sute de tineri să îşi dorească să măture străzile oraşului? Leafa unui măturător este de două ori mai mare decât a unui dascăl debutant

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite