Clipe de groază pentru o femeie de 38 de ani. A fost agresată sexual în lift

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fortat-o pe femeie să rămână în lift FOTO monitorulbt.ro
Bărbatul a fortat-o pe femeie să rămână în lift FOTO monitorulbt.ro

O botoşăneancă a trăit momente de groază în acest weekend. A fost prinsă şi agresată sexual în liftul blocului în care locuieşte. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat.

Incidentul a avut loc în municipiul Botoşani, sâmbătă după-amiază. Un tânăr de 29 de ani a urmărit o botoşăneancă de 38 de ani până în scara blocului în care locuieşte. Este vorba de un bloc turn, iar femeia era nevoită să folosească liftul pentru a ajunge la locuinţă. Bărbatul a profitat de neatenţia botoşănencei şi a urcat imediat cu aceasta în lift, blocându-i orice cale de scăpare.

 În lift bărbatul şi-ar fi dat jos pantalonii şi ar fi început să se masturbeze în faţa femeii. Alertaţi de ţipetele disperate ale femeii, au ieşit din apartamente câţiva vecini iar agresorul a luat-o la fugă imediat ce liftul a oprit la primul etaj. Femeia a sunat la 112 iar Poliţiştii l-au găsit în scurt timp pe făptaş. Acesta a fost deja prezentat instanţei de judecată fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Coşmarul unei familii din Suceava: soţia, agresată sexual sub ameninţarea unui cuţit. Ce a păţit soţul când a încercat să o salveze

Turist călcat cu ATV-ul şi lovit cu pumnii şi picioarele de angajaţii unei pârtii din Harghita

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite