Cioban omorât în bătaie după numai o zi de muncă. Suspectat de omor este chiar patronul bărbatului ucis

Cioban omorât în bătaie după numai o zi de muncă. Suspectat de omor este chiar patronul bărbatului ucis

Ciobanul a fost găsit pe câmp de poliţişti cu ajutorul localnicilor FOTO arhiva adevarul

Un cioban a fost omorât în bătaie, la stâna unde abia se angajase. Bărbatul avea 55 de ani şi presupun oamenii legii a fost omorât chiar de şeful stânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cioban de 55 de ani, Aurel Şuster, din comuna Mihai Eminescu a fost găsit mort, duminică seara de un coleg de muncă, venit în schimbul doi. Bărbatul zăcea căzut chiar în saivanul oilor, plin de sânge.

Omorât de cel care-l angajase

Săteanul s-a angajat sâmbătă la stâna lui B.V. un proprietar de oi din zonă. Duminica a fost prima şi ultima lui zi de muncă. Procurorii bănuiesc că în timp ce se afla cu oile la stână ar fi început să se certe cu patronul său, venit în control. 

În acel moment, B.V. l-ar fi bătut cumplit pe săteanul proaspăt angajat. Lui Şuster, despre care procurorii arată într-un comunicat că a fost lovit cu un corp dur, i s-a făcut rău. Bărbatul a căzut jos în saivan şi a murit la scurt timp.

Cercetări pentru prinderea vinovatului

Bănuielile se îndreaptă către B.V., proprietarul stânii, bănuit de lovituri cauzatoare de moarte. ” Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B.V., din com. Mihai Eminescu, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

S-a reţinut că, în ziua de 27 septembrie 2015, suspectul B.V. i-a aplicat victimei Şuşter Aurel, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu un corp dur, care au dus la decesul celui din urmă, pe fondul unui conflict spontan izbucnit la stâna proprietatea suspectului” , se precizează într-un comuniat al Parchetului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: