Cine este tânăra care şi-a omorât cu sânge rece bebeluşul. Mama acesteia era plecată în Italia, a stat cu bunica la ţară şi muncea la un fast-food

Cine este tânăra care şi-a omorât cu sânge rece bebeluşul. Mama acesteia era plecată în Italia, a stat cu bunica la ţară şi muncea la un fast-food

Tânăra de 21 de ani care şi-au ucis copilul FOTO monitorulbt.ro

Au ieşit la iveală detalii înfiorătoare în cazul mamei care şi-au ucis bebeluşul la Botoşani. Femeia a premeditat totul şi provine dintr-o familie destrămată dintr-un sat botoşănean. A ascuns sarcina şi a dorit să scape imediat de copil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acum două zile la Botoşani, oamenii legii au făcut o descoperire înfiorătoare. Într-un canal colector, de pe un câmp din zona cimitirului Pacea din municipiul Botoşani, a fost descoperit cadavrul unui bebeluş abia născut. Trupul neînsufleţit al micuţului a fost găsit învelit într-o pungă, introdusă mai apoi într-alta de pânză. Mama copilului a fost descoperită ulterior. 

Este o tânără de 21 de ani care a negat faptul că ar fi fost gravidă şi că ar fi avut un copil. În timpul anchetei a cedat însă şi a recunoscut fapta. Tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie pentru expertiză. Povestea prunc-uciderii este terifiantă.

 
Fată de la ţară dintr-o familie destrămată
 
Mama bebeluşului ucis G. B. are 21 de ani şi este din comuna Ungureni, judeţul Botoşani. A venit la oraş pentru a-şi găsi un rost. Locuia în gazdă la o femeie din municipiul Botoşani. De altfel în oraş s-a angajat ca vânzătoare la un fast-food. Părinţii tinerei sunt despărţiţi iar mama munceşte în Italia. Botoşăneanca stătea la Ungureni împreună cu bunica înainte de a se muta la oraş. 

Nu se ştie cine este tatăl copilului, dar cert este că Gabriela B. a rămas însărcinată acum 9 luni. Şi-a ascuns cât a putut sarcina. A născut la Maternitatea Botoşani pe 13 septembrie un băieţel perfect sănătos. A mărturisti anchetatorilor că nu era pregătită să devină mamă. Acesta a fost motivul suficient pentru a-şi ucide copilul.
 
Bebeluş ucis cu sânge rece
 
Se bănuieşte că tânăra, după ce a stat patru zile în Maternitate, a plecat cu copilul. Atât i-a fost dat micuţului să trăiască. G.B. ar fi ajuns cu un taxi la cimitirul Pacea. Aici a luat copilul de numai patru zile, l-ar fi băgat într-o pungă de plastic, apoi într-o sacoşă de pânză şi pur şi simplu l-ar fi aruncat într-un canal colector de pe câmăpul din apropierea cimitirului. După care a plecat şi s-a comportat până să fie prinsă de poliţişti ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Cunoscuţii şi se presupune că inclusiv mama victimei au devenit suspicioşi. Femeia care o ţinea în gazdă este cea care a alertat Protecţia Copilului după ce a văzut că tânăra nu mai are sacrina dar nu este nici urmă de copil. După ce tânăra a negat în faţa angajaţilor de la Protecţia Copilului că ar fi avut copil, autorităţile de la DGASPC au anunţat Poliţia. Atunci au început anchetele, fiind luată legătura inclusiv cu taximetrisul care a dus-o la cimitir. Poliţiştii au refăcut apoi tot firul evenimentelor. 
 
Puteţi să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările