Cinci femei ucise de COVID-19 la Botoşani în ultimele 48 de ore. Majoritatea erau din mediul rural

Cinci femei ucise de COVID-19 la Botoşani în ultimele 48 de ore. Majoritatea erau din mediul rural

Cinci femei au decedat la Botoşani din cauza COVID-19 în ultimele 48 de ore FOTO Adevărul

În ultimele 48 de ore, la nivelul judeţului Botoşani, au murit cinci persoane din cauza COVID-19. Toate sunt femei şi sufereau şi de alte afecţiuni. Numărul de cazuri creşte la Botoşani de la o zi la alta.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Botoşani COVID-19 începe să dea bătăi de cap populaţiei şi autorităţilor. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 119 cazuri de infectate cu SARS-COV 2 dar şi cinci decese. Majoritatea cazurilor, 65, au fost înregistrate în municipiul Botoşani. 

 
Persoanele decedate din cauza COVID-19 sunt toate femei şi au vârste cuprinse între 59 şi 86 de ani. Toate aveau comorbidităţi grave. Una dintre paciente, de exemplu, avea 59 de ani dar suferea şi de diabet zaharat, insuficienţă cardiacă şi pe deasupra era dializată.
 
 O altă pacientă decedată avea 86 de ani şi suferea de ciroză hepatică dar şi hipertensiune arterială. Majoritatea pacientelor decedate provin din mediul rural.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările