Cele mai bizare recorduri sexuale. Femeia cu cel mai puternic vagin şi tânăra cu 200 de orgasme pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatiana Kozhevnikova, femeia cu cel mai puternic vagin din lume FOTO Tatiana Kozhevnikova/facebook
Tatiana Kozhevnikova, femeia cu cel mai puternic vagin din lume FOTO Tatiana Kozhevnikova/facebook

Trupul şi mintea umane sunt construcţii uimitoare capabile să bată recorduri inimaginabile, inclusiv în materie de sex. În lume, au fost înregistrate cazuri ciudate de comportament sexual dar şi recorduri bătute cu ajutorul organelor genitale.

Sexul joacă un rol important în viaţa oamenilor. Este de altfel singurul mod de procreere dar şi de obţinere a uneia dintre cele mai intense plăceri, resimţită nu doar fizic ci şi psihic. Pentru o parte a oamenilor, organele sexuale au ajuns însă şi o unealtă de bătut recorduri. Unele voluntare, altele ca urmare a unor anomalii congenitale.

   

Femeia care are orgasm de 200 de ori, pe zi

Orgasmul reprezintă apogeul plăcerii sexuale atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Evident este şi cea mai dorită plăcere. Există însă o femeie care efectivă este sătul de orgasm. Este de altfel şi persoana cea mai uşor de mulţumit, indiferent dacă partenerul se pricepe sau nu să facă sex. Se numeşte Sarah Carmen, are 35 de ani şi poate ajunge să aibă orgasm de 200 de ori pe zi. Inclusiv câte 5 orgasme în decurs de 40 de minute. Sarah Carmen locuieşte în Anglia şi declara pentru presa britanică că poate avea orgasm şi fără să facă sex. Pur şi simplu aproape orice atingere îi cauzează o excitaţie profundă.

 Până şi mersul trenului, senzaţia de la uscătorul de păr sau orice altă vibraţie îi pot provoca un orgasm. Pentru publicaţia News of the world, Sarah a precizat că are un orgasm la fiecare zece minute şi că prietenele o consideră o norocoasă. Totodată aceasta a precizat că totul a început de la vârsta de 19 ani atunci când a urmat o cură cu antidepresive. Şi-a dat seama în scurt timp că partenerul sexual nu trebuia să facă mare efort pentru ca ea să aibă de mai multe ori orgasm. În timp situaţia a scăpat de sub control iar Sarah Carmen spune că orgasmul a ajuns un blestem pentru ea. Are orgasm la muncă, aproape peste tot. 

Din punct de vedere medical Sarah Carmen suferă  Permanent Sexual Arousal Syndrome( n.r. Sindromul excitaţiei sexuale permanente). Acest sindrom nu reprezintă însă o formă de obsesie sexuală sau dependenţă de sex. Incidenţa PSAS este atât de mică încât abia recent, specialiştii i-au recunoscut existenţa şi simptomele. Practic înseamnă o excitaţie sexuală aproape permanentă, cu sau fără orgasm şi fără să presupună un libido mai crescut. Deocamdată nu se cunoaşte cauza exactă a acestui sindrom şi cum poate fi tratat. Există păreri diferite, inclusiv opinii care spun că este o problemă de natură psihologică.

Femeia cu cel mai puternic vagin 

Dacă pentru Sarah Carmen recordul său în lumea sexuală este un adevărat blestem pentru o rusoaică a bate recorduri cu ajutorul organului genital este cea mai mare mândrie. Tatyana Kozhevnikova, o rusoaică de 46 ani deţine recordul mondial la ridicat greutăţi, cu vaginul. Mai precis a fost capabilă să ridice cu ajutorul organului genital peste 14 kilograme. Practic, într-o primă fază, rusoaica îşi introduce în vagin o bucată de lemn de forma unui ou. De aceste ”suport” sunt mai apoi prinse greutăţile. Tatyana a mărturisit pentru Huffinfton Post că totul a început în urmă cu 20 de ani. După naştere, rusoaica a simţit că muşchii vaginali i-au slăbit. 

Aşa că a decis să-i lucreze cu exerciţii specifice. După două decenii de antrenamente, Tatyana a ajuns la acest record mondial. Tot pentru publicaţia britanică rusoaica a spus că muşchii vaginali puternici produc o plăcere sexuală nemaintâlnită pentru ambii parteneri. Aşa că le-a sfătuit pe toate femeile să facă măcar câte 5 minute pe zi antrenamente pentru muşchii vaginali. Tatyana a participat în toată lumea la diferite show-uri prin care şi-a demonstrat forţa vaginului. Practic este femeia cu cel mai puternic vagin din lume. 

Bărbatul care a bătut recordul la masturbare

Un japonez este un adevărat recordman în materie de sex. Se numeşte Masanobu Sato şi este anagajatul  unei companii de jucării erotice din Japonia. Masanobu nu s-a remarcat prin calităţile sale în timpul unei partide sexuale cu o parteneră ci ”iubindu-se” singur. Mai precis, Masanobu este campion la masturbare. A bătut de altfel şi recordul mondial şi continuă să-l bată de câţiva ani. Totul a început în urmă cu aproximativ 6 ani în San Francisco acolo unde japonezul s-a dus să partice la un cocurs de masturbare. 

Masanobu a reuşit să reziste nu mai puţin de 9 ore şi 58 de minute. Acesta nu şi-a dezvăluit secretele dar spune că are ca sursă de inspiraţie desenele animate pornografice japoneze de tip anime. De altfel le preferă unei femei reale. Japonezul are şi o parteneră de viaţă, care, culmea, îi cronometrează ”antrenamentele”. De altfel, mărturisea japonezul pentru diferite publicaţii, iubita nu este foarte pasionată de sex şi în acest fel a ajuns să se masturbeze destul de des şi să transforme acest obicei sexual într-un hobby. 

   

Vă mai recomandăm:

Povestea cutremurătoare a unei sclave sexuale din România, subiect de film în Marea Britanie. Românca a fost răpită şi exploatată de proxeneţi timp de 10 luni

VIDEO Un individ din Chişinău, reţinut după ce a obligat o tânără de 19 ani să presteze servicii sexuale

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite