Ce pedeapsă a primit o mamă cu patru copii după o crimă de o violenţă extremă. Avea o viaţă plină de abuzuri

Ce pedeapsă a primit o mamă cu patru copii după o crimă de o violenţă extremă. Avea o viaţă plină de abuzuri

Bărbatul a murit după ce a fost înjughiat de soţia sa FOTO botosaneanul.ro

O femeie cu patru copii din judeţul Botoşani a fost condamnată la 5 cinci ani de închisoare după ce şi-a ucis soţul. Femeia era maltrată şi abuzată în mod repetat şi într-un moment de furie şi-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 41 de ani din Poiana, Flămânzi, judeţul Botoşani a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, pentru omor, după ce şi-a ucis soţul. Pedeapsa a fost mai blândă fiindcă magistraţii ar fi luat în considerare faptul că femeia ar fi avut un istoric dramatic, cu abuzuri în familie. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Femeia împreună cu soţul ei de 42 de ani se aflau acasă şi se pare consumau băuturi alcoolice. La un moment dat a izbucnit o ceartă între aceştia. 

Femeia a luat un obiect ascuţit şi a început să-şi lovească bărbatul. Loviturile au fost mortale. A fost chemată ambulanţa dar victima nu a mai putut fi salvată. Femeia a fost reţinută de poliţişti. Femeia are patru copii, dintre care cel mai mic de şapte ani, iar cel mai mare de nouă ani. Micuţii au fost martori la aceste scene de o violenţă extremă. Vecinii dar şi femeia ar fi mărturisit că în aceea zi s-a umplut paharul şi că a avut alături de soţul său o viaţă grea, plină de abuzuri şi violenţă. Femeia va fi încarcerată iar copiii vor rămâne fie în grija unei rude, fie în grija statului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările