Ce a păţit un adolescent din România din cauza jocurilor pe calculator. A stat peste şase ore în faţa monitorului

Ce a păţit un adolescent din România din cauza jocurilor pe calculator. A stat peste şase ore în faţa monitorului

Adolescentul a jucat 6 ore fără întrerupere FOTO unimedia.info

Un copil din judeţul Botoşani a ajuns la spital după ce s-a jucat prea mult pe calculator. Acesta a fost internat în spital după ce a leşinat efectiv în faţa computerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi la prânz, un adolescent de 14 ani a fost adus în stare de inconştienţă la spital, după ce a leşinat în faţa computerului. Băiatul a fost internat de urgenţă pe Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Copilului i s-a făcut rău din cauza epuizării. Propriu-zis acesta s-a jucat pe calculator 6 ore fără întrerupere în timp ce părinţii acestuia erau la muncă. 

La spital, adolescentul a fost investigat şi de un specialist în neuropsihiatrie pediatrică. S-a ajuns la concluzia că acesta nu este dependent de jocurile pe computer dar că s-a instalat o stare de epuizare din cauza numărului prea mare de ore petrecute în faţa monitorului. 


” Acesta a ajuns la spital cu o stare lipotimică şi când am stat de vorbă cu el mi-a spus că s-a jucat în faţa calculatorului mai bine de şase ore. Nu era o dependenţă de calculator pentru că era un copil care avea şi alte activităţi extraşcolare”, a precizat medicul primar neuro-psihiatru Laura Jijie. Adolescentul va fi supus investigaţiilor medicale. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările