Ce magazine sunt deschise de Sărbători

Ce magazine sunt deschise de Sărbători

Unii farmacişti lucrează şi în zilele de Crăciun

 Botoşănenii care au astăzi nevoie de pastile pot merge la farmacia Minerva, de pe strada Tudor Vladimirescu.

Mâine, în prima zi de Crăciun, este deschisă farmacia Miofarm, de pe Calea Naţională, iar sâmbătă şi duminică, botoşănenii pot apela la serviciile unităţilor Moldopac şi Nym, de pe strada Primăverii.

Cum circulă tramvaiele
În prima zi de Crăciun tramvaiele nu vor circula. În schimb, în a doua şi a treia zi de Sărbători, acestea vor funcţiona după programul de duminică, adică între orele 6.15 şi 21.00.
Pe de altă parte, botoşănenii care mai au de făcut cumpărături găsesc deschise mâine, până la ora 18.00, magazinele Pita, iar astăzi,  până la ora 21.00, cei întârziaţi îşi mai pot face cumpărăturile la cele cinci puncte Fidelio din oraş. În prima zi de Crăciun, oamenii vor găsi deschise doar  magazinele de cartier.


„În prima zi de Crăciun nu vor fi deschise supermarketurile Fidelio. Nu cred că este vreun supermarket care să aibă program vineri. Doar la magazinele de cartier se mai pot face cumpărături mâine“, a spus Mădălin Stemposchi, reprezentant Fidelio.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: