Ce a ajuns să facă un şofer botoşănean beat la volan. A fost la un pas să provoace o tragedie pe şosele

Ce a ajuns să facă un şofer botoşănean beat la volan. A fost la un pas să provoace o tragedie pe şosele

Şoferii botoşăneni au fost testaţi alcoolscopic FOTO somax tv

Doi botoşăneni beţi la volan au fost la un pas de a provoca dezastre pe şosele. Unul dintre aceştia era într-o stare atât de avasantă de ebrietate încât nici măcar nu putea coborâ din maşină. Mai mult decât atât nu avea nici permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii botoşăneni au depistat în trafic două cazuri revoltătoare de şoferi beţi la volan. Unul dintre şoferi a fost la un pas de o tragedie rutieră, fiind oprit în timp ce conducea mort de beat pe contrasens. Cel de-al doilea avea o alcoolemie atât de mare încât nici măcar nu putea coborâ din maşină.

 Primul incident a fost semnalat de şoferi dar şi de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care în apropiere de Săveni a văzut un autoturism care circula pe contrasens. Oprit de polişti, şoferul, un botoşănean de 63 de ani s-a dovedit a fi în stare avansată de ebrietate şi încurcase sensurile de mers. 

La testarea alcoolscopică avea 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cel de-al doilea caz, poliţiştii din oraşul Ştefăneşti au oprit un şofer care aproape circula în zig-zag cu maşina. La testare s-a dovedit că acesta avea 1.38 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nici măcar nu avea permis.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: