Caz şocant la Botoşani: o femeie a purtat în pântece un copil aflat în stare de putrefacţie. A aflat macabrul adevăr doar după naştere

Caz şocant la Botoşani: o femeie a purtat în pântece un copil aflat în stare de putrefacţie. A aflat macabrul adevăr doar după naştere

Femeia din imagine şi-a purtat în pântece copilul aflat în stare de putrefacţie FOTO monitorul.bt

O femeie din Dorohoi a purtat în pântece un copil mort, aflat în stare de putrefacţie, crezând că are o sarcină normală. De acest lucru ar fi asigurat-o până şi medicii. Botoşăneanca a aflat adevărul doar după naşterea copilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 40 de ani din Dorohoi, mamă a doi copii a trăit un şoc, după ce a născut luna trecută un copil mort aflat în putrefacţie. Mai precis femeia a purtat în timpul sarcinii, în pântece un copil mort, care între timp putrezea în corpul botoşănencei, spune cotidianul ”monitorul de botoşani”. 
 
Medicii i-au spus că sarcina decurge normal
 
Totodată, povestesc reporterii aceleaşi publicaţii, femeia credea că are o sarcină normală, lucru care ar fi fost confirmat şi de controalele ginecologice efectuate de un medic specialist de la Dorohoi, Dorica Gherasim. Ultimul control l-a făcut, dorohoianca, imediat după Paşte. 
 
”Mi-au spus atunci că totul este bine şi că naşterea ar urma să aibă loc la sfârşitul lui aprilie, începutul lui mai”, a povestit femeia pentru ”Monitorul de Botoşani”. Pe data de 8 mai, femeia a născut. Credea că este un copil sănătos, aşa cum spera în urma controalelor efectuate la spitalul din Dorohoi. Şocul a fost uriaş, femeia a născut, se arată în publicaţia menţionată, un fetiţă moartă aflată în stare de putrefacţie. 
 
Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei
 
După naştere, medicul anatomo-patolog al spitalului ar fi refuzat cadavrul bebeluşului la morga spitalului, spune ”Monitorul de Botoşani”, fiindcă a considerat cazul suspect având în vedere semnele de putrefacţie, dar şi lipsa unor elemente necesare unei concluzii. Totodată fişa care trebuia ataşată cadavrului ar fi fost incompletă. A fost sesizată în aceste condiţii Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată, motivul fiind nerespectarea procedurilor legale de către medicul de gardă. În momentul de faţă este o anchetă în desfăşurare în acest caz.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările