Caz şocant la Botoşani. Un elev a murit la şcoală, la o zi după ce a ieşit din izolare

Caz şocant la Botoşani. Un elev a murit la şcoală, la o zi după ce a ieşit din izolare

Tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator FOTO Adevărul

Un tânăr de 20 de ani din municipiul Dorohoi, Botoşani, a murit subit la şcoală. Acesta urma cursurile Şcolii Profesionale Speciale din Dorohoi şi tocmai se vindecase de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un caz şocant s-a întâmplat la Şcoala Profesională Specială din municipiul Dorohoi. Unui elev i s-a făcut rău la cursuri şi a decedat în braţele medicilor, chiar în incinta şcolii. 

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marţi, 25 ianuarie. Tânărul avea 20 de ani şi fusese infectat recent cu SARS-COV 2. El abia ieşise din izolare şi s-a întors la şcoală pentru a relua cursurile. A suferit însă un infarct. Personalul şcolii a sunat de urgenţă la 112. 

Medicii de pe ambulanţă l-au găsit în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a mai putut fi adus la viaţă şi a fost constatat decesul. Acesta suferea de probleme cardiace şi este posibil ca infecţia cu SARS-COV 2 să fi agravat afecţiunile existente. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările