Petreceri cu muzică, streaptease şi teatru de Ziua Femeii la Botoşani. Pub-urile au fost rezervate integral de petrecăreţi

Petreceri cu muzică, streaptease şi teatru de Ziua Femeii la Botoşani. Pub-urile au fost rezervate integral de petrecăreţi

Petrecere 8 martie FOTO Adevărul

Ca în fiecare an la Botoşani cuvântul de ordine pe data de 8 martie este ”distracţie”. Nimeni nu îşi face planuri  să muncească sau să facă afaceri, toţi se grăbesc să prindă un loc la o petrecere dată în pub-urile botoşănene. Şi în acest an oferta este bogată iar chefurile cu multă muzică dau nota dominantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Botoşaniul cu o săptămână înainte de ziua femeii este într-o continuă fierbere. Se caută cadouri pentru iubite, soţii sau mame, locuri la un chef din oraş, şi de cele mai multe ori, fiindcă la Botoşani contează,  ”o ţinută de dat pe spate”. De fapt începând de pe 6 martie nimeni nu se mai gândeşte decât la petrecerea de 8 martie. 

Nici măcar aleşilor municipali din Botoşani nu le-a mai stat gândul la treabă. Mai mult decât atât s-au şi învoit de la şedinţa de Consiliu Local de astăzi pentru a face cumpărături şi pentru ase pregăti cum trebuie de Ziua Femeii. Oferta de cadouri dar şi de chefuri este bogată ca în fiecare an. 

Pe lângă târgul mărţişorului de pe Pietonalul Unirii bărbaţi pot căuta suveniruri sau cadouri tematice la chioşcurile şi tabarele apărute de o săptămână atât în Piaţa Centrală cât şi la Uvertura Mall. ”Bărbaţii preferă trandafirii roşii şi lalele tot roşii”, susţine o vânzătoare de flori de la chioşcurile din piaţă. Distracţia începe propriu-zis din seara aceasta cu un „Concert de Martisor” al Filarmonicii din Botoşani  dar şi cu o mega-petrecere ca între fete la Up Caffe începând cu ora 22:00. 

Ziua Femeii va începe incendiar pentru doamne chiar imediat după ora 24:00 cu un număr de striptease masculin executat de băieţii de la Flamingo Boys. Trei dintre băieţii lui Cornel Păsat,  Mike, Antonie şi Juliano se vor afla în clubul Koma din Botosani. Iar show-urile de 8 martie vor continua pe toată durata zilei şi a nopţii, toate locurile din pub-uri fiind deja rezervate, deşi preţurile pentru un loc variază între 30 şi 50 de lei. ”Am încercat peste tot, astăzi, dar prea târziu. Asta este. Poate găsim un prieten şi facem ceva acolo”, spune Dorin, un tânăr botoşănean.  

Pentru cei care speră totuşi la un loc liber, pot încerca pentru o noapte cu multă muzică la clubul New Dallas unde va concerta DJ MC. Daddy alături de invitaţii săi într-ale clubbing-ului , dar şi la Enjoy Pub unde va fi organizată o petrecere cu karaoke intitulat sugestiv ”Sing like a lady”. 

Botoşănenii cei care vor mai puţină agitaţie şi o muzică ceva mai lentă, restaurantul ”La Bella Napoli”, pregăteşte o serată cu cvartetul Stretto, iar Grand Irish Pub îl aduce de Ziua Femeii în concert pe Florin Chilian. Există chiar şi o seară dedicată iubitoarelor de teatru la Smart Cafe, unde va fi prezentat spectacolul în două personaje, ”Nu-nţeleg ce se-ntâmplă”. Cei mai cu dare de mână au preferat să plece în străinătate sau să le facă doamnelor un cadou la o cabană de munte sau un restaurant de lux din zona Văii Prahovei.
 
citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările