Botoşani: Revista presei locale

Botoşani: Revista presei locale

Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante ştiri din presa locală de astăzi.

Nereguli cu iz penal la Protecţia Copilului

Alimente furate de la gura copiilor şi a adulţilor cu probleme, afaceri cu banii publici, în câteva cuvinte „o ploaie de deficienţe” – este ceea ce au găsit oamenii Consiliului Judeţean Botoşani, în cadrul controlului de audit desfăşurat în sistemul de asistenţăa socială şi protecţia copilului. Toate aceste nereguli au fost depistate ca fiind produse în perioada în care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani era condusă de Angela Curelariu, în prezent şefa a Serviciului de monitorizare din sistem.

Sursă: Evenimentul de Botoşani
......................

Compensaţii băneşti pentru disponibilizaţii Euro Business

Disponibilizaţii de la Euro Business, firma patronată de Daniel Mihailă, care deţine şi lanţul de supermarketuri Fidelio, vor primi, pe lângă salariile restante, şi câte o compensaţie bănească egală cu cel puţin un salariu lunar.

Sursă: Jurnalul de Botoşani
.................

Comisarii financiari monitorizeaza duty free-ul din Vama Stânca

Comisarii financiari stau 24 de ore din 24 în Vama Stânca Costeşti, pentru a monitoriza magazinul de tip duty free amplasat în punctul de trecere a frontierei. Potrivit unui Ordin venit de la nivel central, în întreaga ţară, comisarii financiari au obligaţia de a monitoriza în permanenţă aceste magazine şi de a inventaria bunurile.

Sursă: Jurnalul de Botoşani
..............

2,5 miliarde de lei pentru refacerea trotuarelor

Majoritatea trotuarelor din municipiul Botoşani vor fi refăcute în acest an prin fonduri europene. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că toate arterele vor fi pavate şi vor fi refăcute şi, de asemenea, majoritatea spaţiile verzi din apropierea trotuarelor.

Sursă: Evenimentul de Botoşani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: