Botoşani: Liceeanul înecat în Siret este eroul adolescenţilor

Botoşani: Liceeanul înecat în Siret este eroul adolescenţilor

Botoşani: Liceeanul înecat în Siret este eroul adolescenţilor

Bogdan  şi-a dat viaţa pentru prietena sa.  Pentru gestul său, adolescentul a atras admiraţia a sute de  tineri.

Tragedia petrecută ieri seară pe malul rîului Siret a înduioşat un oraş întreg. Colegi, prieteni sau oameni simpli, botoşănenii şi-au arătat compasiunea faţă de familia lui Bogdan H. şi au numai cuvinte de laudă faţă de adolescentul care a plătit cu viaţa pentru a salva o altă viaţă.,,  Eroii nu mor niciodată. Dumnezeu să te ierte Bogdane. Ai un loc asigurat in inimile noastre . Te-ai stins ca un erou salvând pe altcineva şi ,de aceea,  vei ajunge întru-un loc mai bun decât aici. Să ne aştepţi şi pe noi acolo sus. Ţine un loc pentru fiecare prieten.Condoleanţe sincere familiei Hogea,, este unul din  zecile de mesaje transmise pe site-ul ziarului Adevărul.

Bogdan  avea 17 ani ani şi era elev în clasa a XI a la Grupul Şcolar,, Dimitrie Negreanu,, din Botoşani. Adolescentul provenea dintr-o familie de intelectuali şi a avut parte de o educaţie aleasă. Părinţii lui Bogdan sunt ingineri la două firme mari din oraş şi l-au susţinut în fiecare proiect.

Voia să devină campion în  arte marţiale
De cinci ani, Bogdan practica QWAN KI DO la Clubul Sportiv Dao din Botoşani. În tot acest timp a participat la zeci de campionate judeţene şi naţionale fiind legitimat la Federaţia Română de Arte Marţiale. În ultimii ani a adunat în palmares nu mai puţin de două medalii de argint şi trei de bronz.  Serios, talentat şi inteligent, Bogdan visa să devină campion naţional. Ultima medalie de bronz a câştigat-o la sfârşitul lunii aprilie la Cupa Sucevei  pentru copii şi juniori. ,, Avea toate calităţile necesare pentru a avea performanţă. Muncea mult la sală iar artele marţiale erau un mod de viaţă pentru el. Se bucura de sprijinul familiei şi promitea performanţe mari,, a declarat Eugen Ţurcanu, antrenorul lui Bogdan.
Mai multe amănunte citiţi mâine în Adevărul de seară 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: