Botoşani: Dezastrele împacă oamenii

Două surori din Dorohoi au început să îşi vorbească iar după trei ani de linişte după ce una dintre ele a fost afectată de inundaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa lui Stela Răceanu a fost inundată, iar femeia nu mai avea nicio speranţă,până ce nu a vazut-o în uşă pe sora ei care a primit-o la ea acasă, deşi nu are o stare materială mult mai bună.

 "Am crezut că rămân pe străzi. Dumnezeu a dat ca să vină sora mea şi să mă primească la ea. Am rămas fără nimic, fără bani şi fără acte", a declarat Stela Răceanu.

Femeia în vîrstă de 56 de ani a primit ajutor de la cine nu se aştepta. Când au venit cei de la armată pentru a o întreba unde să îi ducă lucrurile, femeia nu avea un răspuns. În uşa a apărut sora cu un an mai mică cu care nu şi-a vorbit de trei ani. În faţa dezastrului, cele două femei au uitat de certuri şi au început să urce lucrurile în camion. Femeile ajutate de soldaţi au încărcat bunurile ce au putut fi salvate şi au plecat către casa închiriată a surorii mai mici. Citiţi povestea completă în ediţia de luni a ziarului Adevărul de Seară.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: