Botoşani: Deţinuţii dau concerte pentru bătrâni

Botoşani: Deţinuţii dau concerte pentru bătrâni

Botoşani: Trupa Jail Project

Trupa  Jail Project ,care a scos trei videoclipuri în puşcărie,  a cântat astăzi pentru bătrânii de la azilul Leorda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul a fost organizat cu ocazia apropierii Sărbătorii Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa, Elena, anunţă conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Botoşani care a permis artiştilorîncarceraaţi să le cânte bătrânilor internaţi în azilul Leorda.

Botoşani: (VIDEO) Michael Jackson, omagiat în Penitenciarul Botoşani

Din programul trupei Jail Project au făcut parte piese rock, jazz sau din repertoriul românesc care, spun organizatorii, au fost pe gustul bătrâneilor. Totuşi scopul concertului a fost altul: „încurajarea şi stimularea aptitudinilor artistice, creative, prin trăirea unor experienţe pozitive de întrajutorare a semenilor se are în vedere asigurarea premiselor unei restructurări comportamentale care să faciliteze reinserţia socială a persoanelor private de libertate" se arată într-un comunicat dat de PMS Botoşani.

Una peste alta trupa Jail Project , înfiinţată acum trei ani în penitenciar, s-a făcut cunoscută în lumea artistică prin cele trei videoclipuri realizate după gratii. Unul a fost dedicat lui starului Michael Jackson.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările